WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

No images, thumbnails or icons are working (7 posts)

  1. gam3s
    Member
    Posted 2 years ago #

    just set up wordpress on a subdomain and none of the images/icons are working anywhere on the site (user or admin side). Can't work out why, have literally just installed wordpress the normal way which has worked before. have tried deleting and reinstalling various versions of wordpress but nothing is making any difference :(
    currently using newest wordpress 3.4.1

  2. Marventus
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi. Could you please share a link to your site?

  3. gam3s
    Member
    Posted 2 years ago #

    free.gam3s.co.uk
    :)
    Haven't yet edited anything since last reinstall so it only has the default posts

  4. Marventus
    Member
    Posted 2 years ago #

    Your images seem to be either corrupt or missing from the directory:

    wp-content/themes/twentyeleven/images/headers

    Try reuploading all your images via FTP see if the problem is resolved.
    If that doesn't work, try to redownload the entire theme from a reputable source (such as WP themes), delete the current version and reupload the new one via FTP.

  5. Marventus
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi.
    Did you figure this out?

  6. westwardtv
    Member
    Posted 1 year ago #

    hey @marventus i'm having the same problem . all my images stopped working

    http://www.westwardtv.com

    [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/72/screenshot20130205at911.png/][IMG]http://img72.imageshack.us/img72/9905/screenshot20130205at911.png[/IMG][/URL]

  7. westwardtv
    Member
    Posted 1 year ago #

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic