WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Testimonials by Aihrus
[resolved] No image upload (16 posts)

  1. claudio_artisan
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am completely stumped as to why there is no way to upload an image. I can clearly see on your screenshot an area where the "featured image" is uploaded, as is the case on my blog posts, but for some reason this doesn't appear in the testimonials interface. Am I missing something?

    http://wordpress.org/extend/plugins/testimonials-widget/

  2. Michael Cannon
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Testimonials Widget is a custom post type and uses the default image features of WordPress. As such, adding images to testimonials is just like that of adding to a post and a page.

    Either click on the Featured Image area or the Upload icon above the post content. See http://s.wordpress.org/extend/plugins/testimonials-widget/screenshot-2.png.

    However, in rereading your message, what do you mean by "testimonials interface"?

    Good luck!

    Michael

  3. Michael Cannon
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hold on a moment, I just went to add a new testimonial to my website and noticed that the Featured Image section is missing. Please give me a few minutes to debug and get it back.

  4. Michael Cannon
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Okay, it's not quite the plugin, but seems to be theme related. Still, I'll try to sort out the work around.

  5. Michael Cannon
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    What theme are you using?

  6. Michael Cannon
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Okay, I'm stumped for a bit, I need to do more research to get us a solid answer. Please be patient.

  7. claudio_artisan
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am using Platform Pro. I recently upgraded my WordPress to 3.4.2.

  8. Michael Cannon
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Fixed, please try version 2.3.1.

  9. innomind
    Member
    Posted 1 year ago #

    I upgraded to version 2.3.1 and now the "featured image" module disappeared. Everything worked fine before. What did you do??
    Please fix

  10. Michael Cannon
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    What theme are you using?

    Do you mean it disappeared for all posts and pages or just testimonials widget?

  11. innomind
    Member
    Posted 1 year ago #

    It disappeared for all posts and pages.
    I'm using ElegantThemes theme called Chameleon.

  12. Michael Cannon
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thank you. Working on fix now.

  13. Michael Cannon
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Tested as fixed, please try version: 2.3.2.

  14. claudio_artisan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Mine worked as of 2.3.1. Thanks for the fix. Can we get more options over the appearance of the featured image as we do with regular images that are inserted into posts?

  15. Michael Cannon
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Great to hear. Check out FAQ 4.

  16. innomind
    Member
    Posted 1 year ago #

    Upgraded to 2.4 and now the problem is gone. Thanks!!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic