WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Leaf
'No Image' under More Articles, even though there's an image in the post (3 posts)

  1. linsogna
    Member
    Posted 9 months ago #

    I'm having trouble with having the pictures in my posts appear on my home back under 'More Articles'. I'm not sure why some posts show pictures while others says 'No Image Available' even if I have an image present in the actual post.

    Am I doing something wrong? Is there a setting or certain format of the picture that is needed?

    Thank you!
    Here's the site/problem.
    http://quilitypartners.com/blog/

    --L

  2. paulwpxp
    Font hero
    Posted 9 months ago #

    Image uploaded directly to the post of category assigned as featured must has equal or bigger size than its intended size ( 720px in width ).

    For post in the slider, the image dimension is 720px in width and any height.

    For post in the lower section, the image dimension is "medium" as set in
    Settings > Media > medium

    Suggestion, if there are still not many posts, go delete all images first, then prepare all images possibly with 960px or 1200px in width, and let WP crop them upon upload.

  3. haltas
    Member
    Posted 9 months ago #

    You have to set a featured image. This theme will not automatically grab an image out of a post. Except you go into theme-plugins.php and change this in the leaf_get_post_image function
    function leaf_get_post_image($image_id = null, $post_id = null, $use_attachments = false, $url = null, $size = 'large')
    to this
    function leaf_get_post_image($image_id = null, $post_id = null, $use_attachments = true, $url = null, $size = 'large')

    ('false' to 'true' right after '$use_attachments')

    And, by the way, if you delete images from your gallery, you should also get the references out of your posts.

Reply

You must log in to post.

About this Theme

About this Topic