WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Yet Another Related Posts Plugin (YARPP)
[resolved] No default image showing (7 posts)

  1. hamburgcity
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    in some of my posts, no default image is showing. Is there a bugfix for that?

    Thanks in advance.

    Marc

    http://wordpress.org/extend/plugins/yet-another-related-posts-plugin/

  2. mitcho (Michael Yoshitaka Erlewine)
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @hamburgcity I assume you're using YARPP 4's new Thumbnail display. Can you post an example of where this is happening? Did you change the URL of the default image?

  3. hamburgcity
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes, I am using the new Thumbnail display. Here are some examples:

    http://www.testspiel.de/wenn-der-tatortreiniger-bei-dittsche-vorbeischaut/46105/

    http://http://www.testspiel.de/dittsche-dvd/403/

    No, I did not change the url of the default image.

    Thanks.

  4. mitcho (Michael Yoshitaka Erlewine)
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I see what you mean. Please try this beta and let me know if this issue is fixed:

    http://downloads.wordpress.org/plugin/yet-another-related-posts-plugin.zip

  5. hamburgcity
    Member
    Posted 1 year ago #

    This issue is fixe. Thanks!

  6. infagalaxo
    Member
    Posted 1 year ago #

    He. Mitcho am still facing that problem, I just installed the new that you mentioned here. But still I failed to get the image on the thumbnails. Any Idea for me??
    http://www.infagalaxo.com

  7. mitcho (Michael Yoshitaka Erlewine)
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @infagalaxo are you using the WordPress featured image feature?

    http://en.support.wordpress.com/featured-images/#setting-a-featured-image

    YARPP only uses the featured images provided by WordPress.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic