WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

No CSS Style and Infinite Loop (3 posts)

  1. gesiwuj
    Member
    Posted 8 years ago #

    I've finally got my theme to get off the broken list, and installed, but the WP Loop seems to go on forever - and I only have one post (so far). Also on a less serious problem - the CSS style doesnt seem to be working :(. The URL is http://www.ges-net.com/wp/ and the code is below:

    INDEX.PHP (between the BODY tags)
    <body>

    <p>
    <?php
    if (have_posts()) :
    while (have_posts()) :
    ?>
    <table width="368" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
    <tr>
    <td><span class="postTitle">
    <?php the_title();?>
    </span></td>
    </tr>
    <tr>
    <td class="postDetails">posted by <?php the_author();?> in <?php the_category();?> . Posted at <?php the_time();?> on <?php the_date();?> .</td>
    </tr>
    <tr>
    <td>&nbsp;</td>
    </tr>
    <tr>
    <td class="postFooter">Permalink: <?php permalink_anchor(); the_title(); ?></td>
    </tr>
    </table>

    <?php
    endwhile;
    endif;
    ?>
    <br />
    </p>
    </body>

    STYLE.CSS:
    @charset "iso-8859-1";
    /*
    Theme Name: Ges-Net WP Style
    Theme URI: www.ges-net.com
    Description: This is the style used on the news section of Ges-Net.
    Author: Fido Gesiwuj
    Author URI: www.ges-net.com
    Version: 1
    .
    General comments/License Statement if any.
    .
    */

    body,td,th {
    font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size: 12px;
    color: #333333;
    }
    .postTitle {
    font-size: 12px;
    font-weight: bold;
    color: #000000;
    }
    .postDetails {
    font-size: 12px;
    font-style: italic;
    font-weight: normal;
    color: #666666;
    }
    .postBody {
    font-size: 10px;
    font-style: normal;
    font-weight: normal;
    color: #333333;
    }
    .postFooter {
    font-size: 10px;
    font-style: italic;
    }
    a {
    font-weight: bold;
    color: #CC0000;
    text-decoration: underline;
    }

  2. McShelby
    Member
    Posted 8 years ago #

    Did you compare your code to that of a working theme?

  3. moshu
    Member
    Posted 8 years ago #

    STYLE.CSS:
    @charset "iso-8859-1";

    This should be defined in the Options (or in the head section of a file). The stylesheet will NOT work if you have anything else than the recommended (mandatory?) lines at the top.

    And tables are bad...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic