WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] No content on live preview... (5 posts)

  1. TheBartholomewMethod
    Member
    Posted 9 months ago #

    Help!

    So i'm proud I finished alot of my content on my dashboard and getting everthing where I thought it should go... I used Artisteer and imported.. and had everthing going great..

    then i had a few problems and started re-adding and deleting stuff...

    after I got everthing back in to place on my dashboard side it looks great and EVERTHING is visible... then i go to the live side...

    nothing is showing up in my content. only the header

    i'm stumped (i've checked everthing ten times) is there a button i'm missing somewhere??

    my test site is

    http://www.okletsdoit.com

    thanks for the help and all sugguestions

    sean

  2. cubecolour
    ɹoʇɐɹǝpoɯ
    Posted 9 months ago #

    It sounds like you need to contact artisteer's own support as it is not supported here and all the people who use it will be on their forums

  3. TheBartholomewMethod
    Member
    Posted 9 months ago #

    I'm pretty sure this is not an artisteer issue... I had it running in WP and looking good... I just cant see any content on the live side now ... just on the dashboard side.

    Can anyone suggest a fix?

  4. cubecolour
    ɹoʇɐɹǝpoɯ
    Posted 9 months ago #

    To check whether it is likely to be a theme issue, temporarily switch to the default WordPress theme. If the problem persists, the next thing to troubleshoot is plugins, so deactivate all plugins. If that solves it, reactivate them one-by-one to investigate which might be causing this.

  5. TheBartholomewMethod
    Member
    Posted 9 months ago #

    you Sir, are F*n genious!!!

    it WORKS...!!!

    Now to find out which one it was...LOL

    I 'm not sure how to thank you!

    BUT THANK YOU!!

Reply

You must log in to post.

About this Topic

Tags