WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Fast Secure Contact Form
[resolved] No Captcha displayed - Tried everything! (11 posts)

  1. shalzis
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,
    Have been reading through various posts regarding Captcha image not showing up. I have also tried the fixes as suggested (making sure domain names match, and setting permissions for folders to 775), however I still don't see the Captcha image being displayed.

    The link is http://www.innovatussystems.com/contact/

    The website is hosted on Windows 2008 server running IIS 7 and PHP 5.2.17.
    It was initially hosted on a Godaddy domain and was only recently moved to the present domain which is not in GoDaddy).

    I also used a third party redirect tool : Helicon ISAPI_Rewrite 3 lite to get rid of the index.php on the URL names.

    Is there something I am missing here? What can I do to get the captcha displaying again? It was working perfectly fine on GoDaddy.

    Any help is appreciated. Thank you

    Shalini

    http://wordpress.org/extend/plugins/si-contact-form/

  2. Mike Challis
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I will fix it in the next version.

    But until then, if you are having problems...
    I recommend going back to this version:
    http://downloads.wordpress.org/plugin/si-contact-form.3.1.6.3.zip

    The instructions how to do it are here:
    http://www.fastsecurecontactform.com/revert-to-previous-version

  3. shalzis
    Member
    Posted 1 year ago #

    Mike - Thank you for the update. I will revert to the older version for now. Will post back if I still face issues.
    Shalini

  4. Mike Challis
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I suggest you try the latest version 3.1.8.2 or higher to fix this.

  5. shalzis
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello Mike,
    You had mentioned going back to using version 3.1.6.3 in your earlier post.

    I havent tried it with version 3.1.8.2 yet. So which one do you recommend I try first? or did you want me to try both versions?

    Shalini

  6. Mike Challis
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Try 3.1.8.2 because I fixed what I think was causing this issue and many others. If that works, there is no need to install an old version

  7. shalzis
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello Mike,
    Updated to 3.1.8.2 and it works now.! Thank you for the quick fix. Your plugin is extremely useful and you have done a great job with it.

    I am going to send in a donation.

    Thanks again
    Shalini

  8. Mike Challis
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Good to hear, thank you

    Mike

  9. shalzis
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just out of curiosity, could you share what the issue was earlier and what kind of update you were able to make that solved it?

    Is it because I used a third party redirect tool or because my website server running on IIS?

  10. Mike Challis
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    IIS does not like when there is no document file type in the URL (no .php, .htm, or .html)

    The other version had a CAPTCHA that could cause the problem with IIS
    I changed it to have .php in this version.

  11. shalzis
    Member
    Posted 1 year ago #

    Great. Thank you for the explanation.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic