WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

SyntaxHighlighter TinyMCE Button
[resolved] No Buttons on 3.5 (5 posts)

  1. Rev. Voodoo
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    I was just making my first code post after the 3.5 upgrade. Unfortunately my buttons are gone! Which is a shame, I've really come to rely on this plugin! Hopefully, that can be fixed?

    http://wordpress.org/extend/plugins/syntaxhighlighter-tinymce-button/

  2. Rev. Voodoo
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Hmmm... this appears to be specific to a machine I was using. Apologies!

    Whatever it was, the buttons came back!

  3. killergege
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have that same issue on Chrome & FF... I'd love to have a solution.
    If I enable the plugin, all the "advanced" buttons in the TinyMCE toolbar disappear (more, spellchecking, advanced options button, other custom buttons...).

  4. Rev. Voodoo
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    I have that same issue

    Actually, the issue you describe is quite different from the one I describe.

    That's why the forum rules encourage you to start your own topic!
    http://codex.wordpress.org/Forum_Welcome#Where_To_Post

    Aside from that, posting into a thread that has been marked resolved is unlikely to get you the support you desire.

  5. killergege
    Member
    Posted 1 year ago #

    You're right, I'll create a new topic.

    Edit : In fact, after further investigations, the issue is not caused by this plugin, but by "WPMU Prefill Post".
    But the issue only appear when both plugins are active... I guess the issue is on the other plugin.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.