WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Postie
No body message when image (7 posts)

  1. onestrategies
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, seems to work fine, however when there is an image in the post only the subject line and image arrive, no body content. ANy tips.

    http://wordpress.org/extend/plugins/postie/

  2. Wayne Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    It would be helpful if you clicked the "Run Postie (Debug)" button while there was an email with an image waiting. Then send the output to postie-help@devzing.com so I can see what the problem might be.

  3. minnus
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,
    It works fine, however when we send an image with a short text via iphone mailbox only the image displaying no boby content. If we are sending the same through web it works perfectly. Any help?

    Following is the output when I tried "Run Postie (Debug)"

    [moderator note - that's really way to long to post here - please use a pastebin - see: http://codex.wordpress.org/Forum_Welcome#Posting_Code ]

    Thanks

  4. minnus
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,
    It works fine, however when we send an image with a short text via iphone mailbox only the image displaying no boby content. If we are sending the same through web it works perfectly. Any help?

    Following is the output when I tried "Run Postie (Debug)" button

    http://pastebin.com/sfQPQPs8

    Thanks

  5. Wayne Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    It looks like you're running into an iPhone issue. You have "prefered text type" set to html, but the email doesn't have any html in it (per the pastebin log) so there isn't any text added to the post.

    You can maybe fix this by setting it to "plain" however I think that the iPhone will also do the opposite in some cases. I.e. send only html and not plain text.

    I'm working on a permanent fix for this, but it isn't ready yet.

  6. onestrategies
    Member
    Posted 1 year ago #

    Cool, that fixed it...but you need to make sure the image is up the right way. How does it work with Samsung galaxy?

  7. Wayne Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I haven't heard of any issues with the Galaxy.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.