WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

No alt/title mouseover function (7 posts)

  1. richards1052
    Member
    Posted 8 years ago #

    I'm not sure how WP's supposed to function regarding title image attributes but I thought it should display them when I do a mouseover over an image. Am I right? If so, can anyone think of a reason why none of my alt or title attributes cause a mouseover display? I'm using the standard title="example" format. Here's an example:
    http://www.richardsilverstein.com/tikun_olam/2005/10/wallace-gromits-curse-of-the-were-rabbit/
    I know they used to display when my blog was at Typepad.

    I use FF.

  2. When I hover over the links in "Filed under Film-TV, Children & Family", I get the title elements to show.

    It'd also probably help to make your site valid.

  3. Karel
    Member
    Posted 8 years ago #

    I see the titles of the image and the sidebar links pop up (IE doesn't seem to show the link titles). It is the browsers responsibility to show them, it is WP’s (and yours) responsibility to put them there.

    Regards,

    Karel

  4. richards1052
    Member
    Posted 8 years ago #

    Yes, the title elements display for the categories, but they don't display within my posts. AS you can see, in this code (which appears in the post linked in my first msg. in this thread) the title attribute is there:
    <img src="http://www.richardsilverstein.com/tikun_olam/images/gromit film.jpg" class="left" height="192" alt="Curse of the Were-Rabbit" title="Curse of the Were-Rabbit" width="325" />

    So if it's there what would prevent it from displaying as it should?

  5. Karel
    Member
    Posted 8 years ago #

    I wouldn't know, as I see that title both in FF and in IE6. But I guess it is a browser thing only.

    Regards,

    Karel

  6. richards1052
    Member
    Posted 8 years ago #

    "I see that title both in FF and in IE6..."

    Now that IS strange. What v. of FF are you using? I'm using 1.0.4.

    BTW, just checked out how my title attributes display in IE 6 & as you say, they display perfectly.

    What browser setting of mine might cause my display to behave differently than yours?

  7. Karel
    Member
    Posted 8 years ago #

    I use FF 1.0.7 (security update!). I am not aware of an option to change this behavior.

    Regards,

    Karel

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic