WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

No Adsense Display - Url Reasons (6 posts)

  1. Riaz
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi,

    After updating to the new worpdress 3.1.3.
    My site is not showing adsense ads.

    http://tablet.outlet6.com

    but if i add "www" to the siteurl and home url, it is working. i know why but i dont want that www to be displayed

    eg: http://www.tablet.outlet6.com

  2. Riaz
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi Forum,

    No adsense display again even if add "www" to the url.

    So anybody help me .

    Riaz

  3. alchymyth
    The Sweeper & Moderator
    Posted 3 years ago #

    the adsense code is in the html code of your site;

    however, this is in the head area:
    <meta name='robots' content='noindex,nofollow' />

    you might have set your site not to be followed by search engines.

    check your settings under:
    'dashboard' 'settings' 'privacy'

  4. Riaz
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi,

    Thanks for ur reply.

    this is main site in that multisite http://outlet6.com/ . This is also set with search engine blocked, but its adsense is working fine.

    Also , in local host , everything is working fine , but when i uploaded to remote, this sub-domain blog http://tablet.outlet6.com does not show adsense. I have done everything perfectly and several tries, but no use, i am facing this terrible issue, i dont know how to solve, i hope it is becoz of wordpress new update.

    kindly anybody solve my problem, and i need to sell this website and my clients are waiting for the new release.

    Riaz

  5. alchymyth
    The Sweeper & Moderator
    Posted 3 years ago #

    i hope it is becoz of wordpress new update

    this has very likely nothing to do with wordpress, as all wordpress can do is to output the adsense code into the html of the pages (which it does).

    possibly, check this issue with google directly.

  6. Riaz
    Member
    Posted 3 years ago #

    I found the issue , adsense does not shown in sub-domains.

    http://laptop.outlet6.com/

    http://tablet.outlet6.com/

    But working fine in main domain

    http://outlet6.com/

    But I dont know the solution for it.
    I think the problem seems to be in the url , for sub-directory blogs it is working fine.

    Please some body , analyse this issue for and i am involving in this profitable projects.

    -Riaz

    [No bumping, please.]

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic