WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery
nngallery Versione 2.0.33 problem with picture gallery (6 posts)

  1. christazio
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hi all, i update nngallery to 2.0.33 but i have a problem, i can put in a page my album but i can't see big picture.
    code:
    [album id=106 template=extend] or
    <img class="ngg_displayed_gallery mceItem" alt="" src="http://www.sitename.it/index.php/nextgen-attach_to_post/preview/id--2079" />

    the link to picture is http://www.sitename.it/?post_type=page&p=1223 but i see the same page not the photo
    thank's

    http://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/

  2. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    @christazio - That link you provided does not go to a gallery / album page ... is it correct? As it appears to go to a parked domain page.

    - Cais.

  3. Sudavar
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hello, i have the same problem with the topic starter and i can explain it in more detail.

    It appears that galleries with name written in a foreing language (in my case greek, in the tp i guess italian) contained in albums, are not displayed. My problematic site is here First gallery with link http://acapella.gr/φωτογραφιες/nggallery/photos/old-greek-cinema/ is working correctly while the second gallery with link http://acapella.gr/φωτογραφιες/nggallery/photos/συναυλιακές/ is not working.

    Quote from tp "but i see the same page not the photo" that's what's happening, you click your gallery and the same page (albums initial) is displayed again. I guess that the plugin fail to "analyze" the url with a foreign language in it, so my guess is that somewhere you are not playing with utf rules :)

    Thanks for your interest and keep up the good work :)

  4. Varesz
    Member
    Posted 9 months ago #

    2 or 3 weeks ago it was everything OK, but now there is a problem:
    Felvarrohimzes
    On the page there were 20 images in 4 rows.
    So, what can I do?
    Thanks for advance!

  5. christazio
    Member
    Posted 9 months ago #

    i think to resolve... in DB i chanche pageId from 1223 to 0 and for gallery i open gallery and i save gallery i think refresh permanent .. now work thank's

  6. christazio
    Member
    Posted 9 months ago #

    corect site is http://www.scicaiedolo.it/?page_id=68 now work

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.