WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Responsive
[resolved] Nice Theme and working great till :( (11 posts)

  1. joelinyeo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi are you able to tell why I'm getting the error?

    Has been doing good for past months.
    <delinked>

    Suddenly, the links just doesn't work for me.

    Appreciate your time and help, let me know where I should look into.

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    What error? Have you edited the theme? Have you tried posting on the theme's dedicated forum: http://themeid.com/forum/forum/10/responsive-theme/

  3. mukesh panchal
    Member
    Posted 1 year ago #

    see Permalink Settings in your setting tab

  4. matsii
    Member
    Posted 1 year ago #

    I encountered this problem with my multisite installation after the latest update, I get the permalinks to work aslong as I have date in the permalink. And for some reason I can't see the permalinks settings button anymore either, I can access it by url though..

  5. Konstantinos Kouratoras
    Member
    Posted 1 year ago #

    Go to Settings -> Permalinks and click Save Changes and try again.

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    @matsii: As per the Forum Welcome, please post your own topic. Posting in an existing topic prevents us from being able to track issues by topic. Added to which, your problem - despite any similarity in symptoms - is likely to be completely different.

  7. matsii
    Member
    Posted 1 year ago #

    @esmi my apologies :)

  8. Emil Uzelac
    Theme Review Admin
    Posted 1 year ago #

    Hi joelinyeo and @matsii

    Both questions are beyond the Themes reach and pretty sure that @Konstantinos Kouratoras suggestion will work. More details.

    Permalinks are part of the WordPress and very easy to setup as well. Multi-site would be very much the same, that's what I run on http://themeid.com/ and all of the demos like http://themeid.com/demo/responsive/

    Thanks,
    Emil

  9. joelinyeo
    Member
    Posted 1 year ago #

    i change the permanent link and it work great. thank you for all prompt reply.

    can the admin help to remove my url posted in my 1st post?

    i experience cyber attack after i posted the link, e attacker may have pickup the link here, just my guess.. by this mahabad cyber army.. anyone has experience this too? few of my wordpress sites got attacked.

  10. Emil Uzelac
    Theme Review Admin
    Posted 1 year ago #

    pinged the admin, they should be able to remove the link for you :)

    Emil

  11. While I highly doubt that this link is the cause of any cyber attack, I've removed the link. FYI, we normally don't.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic

Tags

No tags yet.