WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGen Gallery Upload Problem (5 posts)

  1. teabaptism
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hi,

    I've just been reading through a thread on this issue, however the comments are now closed so I thought I should open a new one.

    My problem is very similar to those described by other users. When I upload an image to a selected gallery, I recieve a message telling me that upload was successful, and I have successfully uploaded 1 image. However, when I then visit 'manage gallery' the image i've just uploaded is not there. I've tried 'searching for new images' and nothing is found. I tried uploading the same image 3 times, recieved '1 image successfully uploaded' each time but again nothing has been added to the gallery.

    If anyone could advise me how to fix this problem, and why it is happening. That'd be hugely apprechiated. The NextGen gallery is the most important aspect of my website since I'm an artist & the website is my online portfolio.

    Thanks.
    Greg.

  2. teabaptism
    Member
    Posted 10 months ago #

    Help would be great! Thanks.

  3. teabaptism
    Member
    Posted 10 months ago #

    This is still a problem. I have the latest version of wordpress, and nextgen gallery. Can't upload images to my galleries.

  4. teabaptism
    Member
    Posted 10 months ago #

    Where is the 'support'?

  5. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 10 months ago #

    On the plugin's dedicated forum here:

    http://wordpress.org/support/plugin/nextgen-gallery

    Sorry no one saw this sooner.

Reply

You must log in to post.

About this Topic