WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery Optimizer
[resolved] NextGen Gallery Thumbnail not working due to caching Plugins (2 posts)

  1. fredel
    Member
    Posted 1 year ago #

    Heyho,

    me again :) Has anyone an idea why the hell nextgen doesnt generate thumbnails proberly when i have a cache plugin installed? even if the settings are all disabled it doesnt work with wp super cache nor w3 total cache..

    its also only for some pictures but with no clear reasons (name, dpi etc. ist fine..)

    thx so much

    http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery-optimizer/

  2. Mark Jeldi
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hey Fritz,

    That sounds strange. I've never experienced a problem using W3TC with NextGEN to date. I've just tested thumbnail creation again to be sure, but everything seems to be working fine (at least on my development server).

    I'd be happy to take a look at your site/admin again if you could point out some specifics...
    Is it breaking in the admin, or just not showing the thumbs properly on the front-end? If it's in the admin, is it happening when you regenerate thumbs, or when you upload new pictures? If it's on upload, is it via the "Upload Images", "Upload a Zip-File" or "Import image folder" options on the Add Gallery / Images page?

    Cheers,
    Mark.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.