WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery Busted !?! (3 posts)

  1. Tim Broadwater
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have been trying to use NextGEN Gallery - which by the way is a sweet gallery plugin, to which there is almost no comparable plugin - versions 1.9.2 and versions 1.9.1 with my WordPress 3.3.1 install with no luck. The Plugin seems to be functioning almost correctly, save for the 'Add Gallery/Images' page or 'Upload Images' link, which seems to be going to a blank white page inside of the Admin/Dashboard.

    Underneath the Gallery/Overview the 'Check Theme Comparability' reports the following error: Missing the call to wp_head() in your theme, contact the theme author

    I have tried over 10 different Themes with no luck (I even tried the blank Theme Starkers), and I have checked my header to make sure that the <?php wp_head(); ?> is there in front of the </head> tag; it is!

    A couple of months ago I installed the NextGEN Gallery 1.9.1 on the http://www.burghbears.org website, and it worked fine with every Theme and WordPress 3.3.1 (and still does). So, I even tried downloading it from that website, and uploading to my new website to alleviate the problem; it didn't work!

    Has something changed to which I'm unaware? Why would the plugin report the following error: Missing the call to wp_head() in your theme, contact the theme author, when the code is there? More weirdly know, the Plugin seems to be functioning almost correctly, save for the 'Add Gallery/Images' page or 'Upload Images' link, which seems to be going to a blank white page inside of the Admin/Dashboard.

    Help?

  2. Tim Broadwater
    Member
    Posted 2 years ago #

    Ok, so apparently I found a line of code on the wp-admin/admin.php?page=nggallery-add-gallery (or the addgallery.php) that was an inline style that was causing the blank page:

    <div id="slider" class="wrap" style="display: none;">

    Why was this even there? Also, I still can't get the Flash Uploader to work...

  3. minsc2
    Member
    Posted 2 years ago #

    VF20Designs i love you ! ;-)

    it works fine now thank you very mutch

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic