WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Nextgen gallery album (2 posts)

  1. egilarntzen
    Member
    Posted 11 months ago #

    http://www.vennetreff.no/bilder

    I have set up two albums on the link above. Works perfectly except the thumbnail for the gallery called "Båttur sommeren 2013". The thumbnail won't load. I have deleted the whole gallery and uploaded everything again. But the same issue...

    Using the shortcode: [ngg_images album_ids="1,2" display_type="photocrati-nextgen_basic_extended_album"].

    The other gallery below works perfectly. Any ideas?

    Any help would be most appreciated.

    http://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/

  2. DoubleSixx
    Member
    Posted 11 months ago #

    Several things come to mind, I've had this happen several times.

    I had another idea. Just checked your thumbnail again. The filename didn't have an extension. Try adding .jpg to the end of the name.
    (This idea I got just before clicking post).

    Can you see the image when you manage the Gallery ?

    Can you select a different image for the thumbnail, and can you see it ?

    First thing I notice is the extended ascii. The special characters to be specific.

    The "å" could be the problem. Maybe try re-naming. Just could be a language issue.

    Another thing I notice is the spaces in the filename. Occasionally 'causes problems. Again re-naming may help.

    Finally try clicking the edit button under the name when you try managing the gallery and slightly crop the image. Then click update.

    Good luck.

Reply

You must log in to post.

About this Topic