WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery
NextGen Albums causing Warning Creating default object from empty value line 553 (7 posts)

  1. JumboClicks
    Member
    Posted 4 months ago #

    Thought i posted this before but my log does not show it unless it was deleted.. anyway

    after moving a site to Godaddy I have this error when an album is displayed on a page.

    Warning: Creating default object from empty value in /home/USERNAME/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/nggfunctions.php on line 553

    There are images in all the galleries within the album

    I updated NextGen to the latest Version

    I am not updating to WP 3.9 at this time because an attempt to do so caused update to crash and I reverted. i am on wp 3.8.3

    After searching I have found no solution to this problem and I do not know exactly why it started throwing out this problem because it use to work fine.

    Permalinks and .htaccess have been re-saved.

    Thanks

    https://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/

  2. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    @JumboClicks - It also appears you are using NextGEN Legacy (version 1.19.13 or older) as well, I would recommend updating to the current NextGEN Gallery and seeing how that works for you.

    Thanks!

    - Cais.

  3. JumboClicks
    Member
    Posted 4 months ago #

    nope

    my plugin page says

    NextGEN Gallery
    A NextGENeration Photo Gallery for WordPress
    Version 1.9.3 | By Alex Rabe | Visit plugin site | Overview | Get help | Contribute | Donate

    Maybe i will try to manually upload the plugin directory just to make sure a file didn't get overwritten but it seems if your update script is working I am on the latest version .. i think

  4. JumboClicks
    Member
    Posted 4 months ago #

    Ah .. had to manually update the plugin files by ftp to 2.x

    Seems to be working now .. just have to figure out the changes.

    That is strange that 1.9.3 did not notify me that there was a new version available in my installed plugins..

  5. Juan Rubiano
    Member
    Posted 4 months ago #

    Hi everyone !

    I also have the same problem and can not find the solution.

    http://www.juanrubiano.com/photo-gallery/

    http://www.juanrubiano.com/photo-gallery/countries/

    Thanks !

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 months ago #

    @Juan Rubiano: It is considered impolite to interrupt another poster's ongoing thread unless you are posting a solution or suggestion. As per the Forum Welcome, please post your own topic.

  7. Juan Rubiano
    Member
    Posted 4 months ago #

    Sorry !

    I'm new here :-)

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.