WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery
Nextgen 2.065 broke wordpress 3.9.0 (8 posts)

  1. dpuser
    Member
    Posted 3 months ago #

    After updating to wordpress 3.9 , site went down ( pgae cannot be displayed ) if I deactivate the nextgen plugin the sites comes up.

    I tried disabling other plugins while nextgen is active and no luck

    deleted and installed the nextgen plugin and still no luck

    https://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/

  2. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 months ago #

    @dpuser - Did you also try temporarily switching to a default WordPress Twenty series theme? Also make sure to clear all of your caches as well, both site and browser.

    - Cais.

  3. dpuser
    Member
    Posted 3 months ago #

    Cais,

    Hi , i just tried one of the twenty series theme and re-activated the plugin and the site still fails to load.

    also cleared the cache and no luck.

    whats weird is if i enable the plugin , and go to the site .. the browser seems to hang ( it has the waiting spinning progress icon ) like its waiting to load. Once i disable the plugin while the page/website is trying to load it shows the website immediately.

    Thanks
    dp

  4. tizz
    Member
    Posted 3 months ago #

    @dpuser, would you please share a link?

  5. o2web
    Member
    Posted 3 months ago #

    Hello !

    I have the same problem with the same config...

    Help please :-)

  6. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 months ago #

    @o2web - How can you confirm you have the same problem with the same config when we do not even have @tizz's suggested link to the site (or yours) to even make a comparison?!

    I would suggest you start your own topic with details of the issue you are seeing.

    @dpuser - A link to the site would definitely be useful.

    Thanks!

    - Cais.

  7. dpuser
    Member
    Posted 3 months ago #

    the site is actually password protected -

    cais can i email you the link directly and i will create a temp user for you.

    Thanks,
    dp

  8. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 months ago #

    @dpuser - Feel free to submit a Bug Report (http://www.nextgen-gallery.com/report-bug/) with the necessary details and specific of the issue you are having.

    Thanks!

    - Cais.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.