WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery
[closed] nextgen 2.0.17 wpms issue (3 posts)

  1. BackuPs
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hi

    it still does not work in wpms. How long does it take you guys to fix such simple issue? I wonder what is going on at nextgen lately. I my eyes you screwed up mayorly with the release of the 2.0 version.

    http://i39.tinypic.com/2yjt3wj.jpg

    I also wonder how many have left the plugin searching for another solution without a annual payment for the pro version. And believe me they are available.

    http://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/

  2. BackuPs
    Member
    Posted 11 months ago #

    even version 2.0.18 does not solve that issue. Very disappointing again !

  3. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    @Backups: I can understand being frustrated, but full multisite support isn't really an "easy" issue. Also, I looked at the screenshot you have, and it's not an error that 99.9% of NextGEN users are having, whether on multisite or not. It's something fairly specific to your site, though I think I've seen 1-2 other cases with kind-of similar symptoms.

    If you haven't already, can you please submit a bug report with WordPress and FTP login credentials so we can see the issue?

    http://www.nextgen-gallery.com/report-bug/

    Given that the problem is fairly unique, and not something we can see or reproduce on our own sites, we'll need to be able to see it on yours probably to diagnose. It sounds like you may have interacted with us on this already, so if you've already submitted a bug report, let me know and I'll see if I can check the status for you.

    Thanks! (Erick)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic