WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGen & Wp E-commerce Issue (8 posts)

  1. zonetrap
    Member
    Posted 5 years ago #

    I have had this problem before, with NextGen and Wp E-commerce running.
    When you click an image in the gallery, a bunch of thumbnails appear in the picture. But the in the shopping cart, it works fine.

    In th eold version, I went into WP E-commerce and deleted the contents out of the thickbox.js file. And it worked. But both plugins are updated, and that fix doesn't work.

    Problem: Gallery page: http://mq.holewinskigroup.com/gallery
    Not Problem: Shop page: http://mq.holewinskigroup.com/shop

    If someone could give me a fix to this, it has to be thickbox.js issue, that would be great. Thank you

  2. zonetrap
    Member
    Posted 5 years ago #

    Any love?

  3. zonetrap
    Member
    Posted 5 years ago #

    Bumping it again, there must be others having this issue.

  4. John Turner
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi, I'm running 2.6.2 I deleted wp-ecommerce thickbox.js and thickbox.css and replaced them with nextgen versions.

    Works for me.

  5. marvicbiz
    Member
    Posted 5 years ago #

    Thanks for the tip johnnytee - it worked for me too :-) YAY

  6. stastic
    Member
    Posted 5 years ago #

    What I usually do when using both plugins, is to install a plugin called "Shutter Reloaded" and use it for NextGen and let WP Ecommerce use thickbox...works fine.

  7. krisinu
    Member
    Posted 5 years ago #

    I tried replacing wp-ecommerce's thickbox.js and thickbox.css with nextgen's versions but now I don't get the transparent gray over the background: http://i34.tinypic.com/2gufdxg.png

    Anyone else find a fix?

  8. bretjg
    Member
    Posted 4 years ago #

    Replacing wp-ecommerce thickbox.js and thickbox.css with the versions located in wp-includes/js/thickbox worked like a charm - thanks!

    b

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic