WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

next_post_link fails to output ANYTHING as soon as I set third parameter to TRUE (1 post)

  1. teomatthew
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi Everyone,

    I've done several searches on this and haven't been able to find much besides several previously unanswered posts. I'm hoping I just missed something and someone can help me out.

    Here's my situation:

    Within single.php for the theme I'm working on:
    I'm trying to use the next_post_link tag to pull up the link to the next post in a category. Everything works fine UNTIL I set the third parameter to TRUE (or anything at all) at which point the function fails to output anything at all - no error message, no nothing.

    For instance:
    <?php next_post_link('%link','%title'); ?>
    outputs as expected:
    <a href="http://correct.photo.link.here" rel="next">this is post 11</a>

    All variations on that theme seem to work - BUT - as soon as I add TRUE as the third parameter to set the function to display the next post within the same category, the whole thing dies, and outputs absolutely NOTHING at all, so:

    <?php next_post_link('%link','%title', TRUE); ?>

    outputs NOTHING at all.
    I've tried a dozen variations - inside and outside the loop, capitalization changes, putting "TRUE" in different kinds of quotes, and even using "1" instead of TRUE - but none of them work.
    I even tried copying and pasting the code directly from the codex and it does the same EXACT thing - it's making me CRAZY, and deadline is coming up - can anyone please help me?

    Thanks so much.

    T

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic