WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] New uploaded images won't show after server move (3 posts)

  1. olyma
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi,

    My host provider, Dreamhost, recently moved my sites to a new server and new images I upload are not showing up.

    I upload all my images to my blog with an FTP and store them all in specific subfolder such as http://www.myblog.com/my-imgs/image1.jpg I don't use the primary WP directory for images very often.

    This has worked just fine since starting my blog quite a few months ago, but now with the host having moved me to a new server, every image I uploaded to there now doesn't show, or if I try to access the image alone in that folder from my browser, I get a "Not Found" or "Page not found" error, while I can access the old images through the browser just fine in the very same directories.

    Is there some setting I should change to make it work. Again, all the old images in that folder show, but newly uploaded images I can't get any access to.

    Thank you!

  2. jonradio
    Member
    Posted 3 years ago #

    From the Admin Panel, go to Settings-Media. There are two fields in the Uploading Files section.

    Any time I've had troubles like you describe, after moving a site, I've found stuff in one or the other field. Clearing both fields has fixed my problem.

  3. olyma
    Member
    Posted 3 years ago #

    Okay, I got it to work. My problem was that when it was all moved to the new server, the DNS pointers with my URL registrar (which was different than my host) had not been updated, so I had to go do that. It had been accessing the old server for everything. That’s why when I uploaded images to the new server, it couldn’t find them. Now with the DNS pointers changed everything is working dandy! Yay!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic