WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] New template pages render blank in IE and Safari (3 posts)

  1. schaefermic
    Member
    Posted 4 years ago #

    At first i thought this was related to the Webkit rendering issue mentioned: here. But now i believe my issue is unique.

    I already built the original site with a custom theme I made.
    I then built a another theme that I loaded in a few months later.

    All of the old template pages except for one, work in all browsers. One page though renders blank in Safari and IE (though the source is there).
    I then tried that same page, but with a template that was working in Safari. Same results! Even though it's with the working code?
    Now when i try to make new pages, and choose working templates, it renders blank. So all new template pages are blank.

    I would really appreciate the help.

    A working page:
    here
    A blank page:
    here

  2. alchymyth
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    start by removing the <head> from the first line in header.php:

    <head>
    <!DOCTYPE html PU....

    the DOCTYPE line must be the first line ...

    then try to fix the validation errors http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Frodriguezlopezproductions.com%2Fstores%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

  3. schaefermic
    Member
    Posted 4 years ago #

    ahhhh, i should've validated. i figured it out. besides the <head> screw up (good tip, thanks),it was actually a screw up in the post, not the template. It was a mixture of a facebook embed's messed up comment, and a non properly closed <p>... sheesh, THANKS!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic