WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] new posts aren't showing up (2 posts)

  1. bboles
    Member
    Posted 8 years ago #

    Hi folks,

    I just migrated my previously working WordPress 1.2 installation to WordPress 1.5.2. The box everything is running on, I just built with all the latest supported versions of PHP, MySQL, Apache, etc. all running on Fedora Core 4. I first installed WP and set it up as if it were a brand new install. Then, I imported these tables from my previous WP install: wp_categories, wp_comments, wp_linkcategories, wp_links, wp_post2cat and wp_posts. All of my previous stuff imported without a problem. Next, I tried to write a post. What happens is that I can write up my post, but when I go to either publish or save it, it seems to disappear. I don't get an error in the 'write post' page, nor do I see any errors in my Apache logs. If I look at the database directly, my post is nowhere to be found. I have a sneaking suspicion that I have a permission problem somewhere. Or, that by importing my old tables into the new DB, I inadvertenly hosed something or left something out. I did not directly modify any of the stock WordPress files. The only think I did was install the 'Gila' theme and the 'SecureImage' plugin. Any pointers to get me going in the right direction would be greatly appreciated. Thanks!

    Not that it will help, but you can take a look at my blog at: http://www.zbeba.com/blog

  2. bboles
    Member
    Posted 8 years ago #

    Fixed my own problem. I simply ran wp-admin/upgrade.php and everything seems fine again.

    Rock on!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic