WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] new permalink structure broke old links to individual blog posts (5 posts)

  1. greenie shameface
    Member
    Posted 1 year ago #

    Greetings,

    This is the site I am working with: http://www.montrealvip.com/blog

    Novice warning.

    In an attempt to make prettier permalinks, I changed my permalink structure (in Settings/Permalinks) to "Post Name" . However, now no previous links to individual blog posts (from my twitter feed, facebook, etc.) work ("File Not Found").

    I attempted to revert back to "default", but the old links to individual blog posts are still not working. Perhaps "default" was not what permalink structure was set to before...Can you tell me what I should revert it back to?

    Thank you for your time and patience!

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    What permalink structure were you using previously?

  3. greenie shameface
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am not sure, which is indeed a problem...Perhaps it was customized(?). Can you tell from an old link that no longer works what the structure was: http://www.montrealvip.com/blog/montreal-night-clubs/3181.html ?

  4. greenie shameface
    Member
    Posted 1 year ago #

    (it seems that from the above url it would be: http://url/blog/%category%/%post_id%/) should I try this?)

  5. greenie shameface
    Member
    Posted 1 year ago #

    my above post worked... thanks

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic