WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

New Install - Search not working (10 posts)

  1. walmslan
    Member
    Posted 7 years ago #

    I just installed WordPress 2.1, via Fantastico/hosting service and all appears well. I can post, etc. I cannot however get any results on the text that I have posted. Nor find much in the way of configuratble options for search in Wordpres. I have look around for 3 or more hours now, hence this post.

    Any steps you would recommend to check? Or is it 'black box' type stuff, and I need to reinstall?

    Best
    A

  2. benjamieson
    Member
    Posted 7 years ago #

    Any word on this, as I'm having the same issue - very frustrating.

  3. lindberg999
    Member
    Posted 7 years ago #

    bump for this one. I am having the same problem.

  4. Naim
    Member
    Posted 7 years ago #

    I just upgraded to 2.1.3 and I'm also having this issue. All search terms simply come back with no results.

    Also a bit strange: For some reason my "latest posts" widget does not display on the search page. All other widgets display just fine, but not the latest posts. (Using latest Widgets plugin.)

  5. revrat
    Member
    Posted 7 years ago #

    I disabled the "Ultimate Tag Warrior" plugin to fix this issue. There is a fix here for that script somewhere on this board but it didn't work for me so I just disabled it and search started to work fine.

  6. Naim
    Member
    Posted 7 years ago #

    I can confirm this. I just disabled Ultimate Tag Warrior 3.14159265 and my search started to work again. Could you link to the script that is supposed to fix it? I would like to still use UTW if possible and am willing to give that a shot.

  7. revrat
    Member
    Posted 7 years ago #

    here was the link I found here that pointed out the issue for me.

    http://www.neato.co.nz/forum/comments.php?DiscussionID=1560&page=1#Item_8

  8. rares
    Member
    Posted 7 years ago #

    UTW was the culprit for me as well. Thanks for the deduction and posting.

  9. nadavkav
    Member
    Posted 7 years ago #

    I can confirm this. I just disabled Ultimate Tag Warrior 3.14159265 and my search started to work again.
    ( i use the hebrew version of wp ver 2.0.7 )

  10. hilman79
    Member
    Posted 6 years ago #

    nadavkav... i think you are rite... i just disable the UTW and my search worked :D

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic