WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

New install of WordPress missing header image in WordPress Default 1.5 theme +++ (4 posts)

  1. Paola
    Member
    Posted 8 years ago #

    Just installed a brand new wordpress blog with Fantastico on a Bluehost.com site. This brand new install of WordPress is missing header images (and header background color) in WordPress Default 1.5 theme plus almost every other theme I have installed as an alternative. (The only exceptions are the WordPress Classic 1.5 theme (which has no images) and the NIN white theme).

    I have tried trouble shooting by comparing how the headers are being called, but I'm at a loss to figure this out. Any help would be greatly appreciated.

  2. If you're doing a fresh install, you really should install the latest version, WordPress 2.x.

    Since Fantastico sucks IMO and your host seems to not have updated it in a while, install it yourself: http://wordpress.org/download/

    (Don't worry, it's pretty easy.)

  3. sadish
    Member
    Posted 8 years ago #

    I think it has something to do with the folder and file permissions for the themes and its files.

    Please change them to 777 and see if it solves it.

    Thanks

  4. Paola
    Member
    Posted 8 years ago #

    Thank you for your help! I solved it in a very strange way. I enabled hotlink protection and allowed the http and www versions of the site to access pictures as exceptions. For whatever reason, that fixed it. It must have had something to do with permissions.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags