WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress MU Domain Mapping
[resolved] New Domain Missing!!! (6 posts)

  1. paul.kelly
    Member
    Posted 11 months ago #

    I have been running this plugin for several months, without issues.

    I have just added a new domain (number 31) and it does not appear to work! The domain goes to blank page. All other, existing, domains work fine.

    A side issue is that the domain search function does not seem to work!!

    Paul

    http://wordpress.org/plugins/wordpress-mu-domain-mapping/

  2. paul.kelly
    Member
    Posted 11 months ago #

    Just checking further, it is on the settings/domains list, but does not appear on 'my sites' or the dropdown list!

  3. Ron Rennick
    MultiSite Guru
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    The My Sites list is the list of sites where you have a user role.

    For the blank site domain - check to see if the domain resolves to your WP install.

  4. paul.kelly
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hi Ron,

    I am sure that I set this domain us as usual!

    I use Virtualmin to manage my server and the domain is set up on the right IP address. it does resolve to the server.

    I am probably being thick, but how do I add a user role to the new domain?

    Paul

  5. paul.kelly
    Member
    Posted 11 months ago #

    Scrub the user comment... I have stumbled across that!

  6. paul.kelly
    Member
    Posted 11 months ago #

    .... set it up and the site went live!

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic