WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

New blog posts not appearing (3 posts)

  1. melsmarsh
    Member
    Posted 1 year ago #

    Last week I volunteered to set up a blog for a non-profit's website. I had it automatically set to put a new post on the blog page. Last Saturday I tested it extensively and it worked beautifully. I had to make it as simple as possible for our director who is not the best with computers.

    A little over an hour ago our director added a post and it did not appear on the blog although my test post was bumped off the page. According to the "View Source" I should be able to see it.

    I have checked our plugins already. I updated all of them just in case. I also deactivated them all to see if that was potentially the issue. No change either way.

    This is the post: http://www.thejewishencounter.org/2012/08/jewish-pride-jewish-spirit/ so we know it published.

    This is the blog which was working fine before : http://www.thejewishencounter.org/blog/

    Does anyone have any suggestions? I am hoping this has a simple explanation as to why this is doing this when it was not misbehaving last week.

  2. RichardWPG
    Member
    Posted 1 year ago #

  3. melsmarsh
    Member
    Posted 1 year ago #

    It looks like it is a problem with the child theme somehow which we did specifically so an upgrade would not break the site. However, it would be more helpful to know what specifically I should be looking for and how to fix this.

    The only thing I can imagine is that the text and all that somehow turned to white when everything was proper a few days but I want to make sure that does not happen again. Is there anything else this could be? Working in CSS is not exactly my area of expertise (I do code but not this one) and knowing our previous computer person, he probably booby trapped something. I've found his booby-traps before.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags