WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

New Add Media doesn't work? (3 posts)

  1. JaneW
    Member
    Posted 1 year ago #

    Clearly I am an idiot. They keep making these "improvements" that are supposed to make things easier, but it's not working for me.
    I guess I am stupid. It looks like all you have to do is select all the images you want in the post and then click the button that says Insert Into Post.
    But when I do that, nothing happens. Clearly I am missing something.
    (I am referring to pictures that I have already uploaded and have been crunched and processed and whatever else it does to them.)

    If I pick one picture, it inserts it just fine.
    Two or three ... yup.
    Ten! All inserted.
    Eleven - nothing.
    So I am now guessing there is a limit of 10 images per post?
    If that is the case, is there also somewhere I can change that?

    Oh, and it doesn't save any of the settings I make to the text areas! Ugh.

    Thanks!

  2. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    No, it's not necessarily you :). There may well be a problem between one or more of your plugins or you theme and WP3.5. You'll need to start troubleshooting using the steps detailed in this thread:

    http://wordpress.org/support/topic/troubleshooting-wordpress-35-master-list?replies=4

  3. JaneW
    Member
    Posted 1 year ago #

    Deactivated all two of my plugins, no change.
    I'm already using Twenty-Eleven.
    There is nothing in that link that helped me with my issue.
    But really my question is, is this normal? Is there a 10 image limit? Or is it just me?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic