WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Need help. (8 posts)

  1. Goodman60
    Member
    Posted 6 years ago #

    First. Can anyone confirm this pluggin works on 2.2

    Im trying to get it to work, Its activated in the pluggins are and Ive configured it. Just the problem is the wee icon to do all the embedding in the 'Write' area is not appearing.

    Any reason why I cant embed?

    Help me.

    Thanks.
    J.Goodman

  2. c00l2sv
    Echipa de localizare
    Posted 6 years ago #

    It doesn't work for me too. I've tested it on 2.2.1

  3. grace4deaf
    Member
    Posted 6 years ago #

    Doesn't work for me either. Have 2 sites, one running 3.3.1 works fine, other one running 3.4 doesn't work, no icon showing up in the editor.

  4. jovelstefan
    Member
    Posted 6 years ago #

    working on this, new release soon!

  5. andros69
    Member
    Posted 6 years ago #

    Any updates to this problem? I just tried installing 3.4 and no luck either. Has anybody figured out a solution/workaround this problem? I'm really looking forward to trying it out!

  6. andros69
    Member
    Posted 6 years ago #

    Well, I just upgraded WordPress to 2.3 and it seems to have solved the issue. Cool by me.

  7. thunksalot
    Member
    Posted 6 years ago #

    Still doesn't work for me in 2.3. Same problem, no icon. Very frustrating.

  8. nims
    Member
    Posted 6 years ago #

    cud anyone get this to work with 2.3.3

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic