WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Responsive WordPress Slider - Soliloquy Lite
[resolved] Navigation doesn't work on Chrome -- not resolved (9 posts)

  1. mattatifpd
    Member
    Posted 1 year ago #

    This issue was raised in a previous ticket: http://wordpress.org/support/topic/google-chrome-nav-buttons-dont-work.

    It was marked resolved, but it clearly is not resolved. Yes, my Chrome version also shows an "m", but why should that mean that Soliloquy shouldn't do what it can to be compatible with this browser as well?

    http://wordpress.org/extend/plugins/soliloquy-lite/

  2. Thomas Griffin
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I will check this out tomorrow to try and confirm the issue.

  3. Thomas Griffin
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    This is a confirmed bug and I am working on a fix to resolve the issue.

  4. mattatifpd
    Member
    Posted 1 year ago #

    That's great to hear. Looking forward to the update. Thanks for the courtesy of following up on this.

  5. Thomas Griffin
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    No problem! It is occurring in both the Lite and paid version, so I guarantee it will get resolved sooner than later. ;-)

  6. SteveRyno
    Member
    Posted 1 year ago #

    Any progress on this issue?

    I see the same issue occurring in both Chrome and IE. Also, instead of a lightbox appearing, clicking the image simple opens up a new page with the image. Everything works properly in the preview section, but it's useless on my actual site.

    http://www.spreadsheetbootcamp.com/home

  7. mattatifpd
    Member
    Posted 1 year ago #

    @SteveRyno, this seemed to have been resolved a while back for me. When I just went to your site the navigation works perfectly for me. Same browser as when I had a problem before.

  8. SteveRyno
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks mattatifpd.

    I just checked it again and it is working perfectly for me.

    I had given up and was searching for alternatives. I installed LenSlider and Smoothness Slider Shortcode. Maybe installing one of those somehow resolved the issue?

    Very happy with the plug in now that it's working.

  9. Thomas Griffin
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    This is resolved now in the paid version and will come to the Lite version soon.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic