WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Navigation Bar Items Not Clickable (10 posts)

  1. cms2043
    Member
    Posted 1 year ago #

    My website is demo.thepaisleybox.com

    On my navigation bar, there are two menu items that have dropdowns (shop and blog). However, when I added the dropdown menu, shop and blog are no longer clickable.
    There is a URL listed for each of these items in the 'menu' section in the dashboard.

    Can anyone help determine why these are no longer clickable? How can I fix this?

    Thank You

  2. Krishna
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Change permalinks and see if it helps. You can revert to the present settings later.

  3. cms2043
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Krishna,
    I changed the link on the menu items that aren't clickable to http://www.google.com. No change.

    Any other ideas?

  4. Krishna
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Review these:
    http://codex.wordpress.org/File:permalink-settings.png
    http://codex.wordpress.org/Using_Permalinks
    And change your permalinks links and see if all your links work. If they work, you can revert to your current settings.

  5. cms2043
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Krishna,
    Sorry if I'm not understanding correctly. I changed my permalinks in the settings tab to the default. Not all of my links worked correctly.
    Then I changed them back to 'post name' and everything except for the same Blog and Shop on the navigation bar worked fine.

  6. Krishna
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Only some links do not work, right? If so, what happens if you change to the default theme?

  7. cms2043
    Member
    Posted 1 year ago #

    All of the menu items worked fine and were clickable until I added a dropdown menu.
    Only the two items with a dropdown menu (SHOP & BLOG) are not working. Everything else works fine.

    When I switch to default only a couple of the links work.

  8. Krishna
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Try deactivating all plugins and see if it makes any difference?

  9. cms2043
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ok, I'll give that a try.
    Thanks for your help.

  10. Krishna
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Wait!
    No need to do any more trouble shooting!
    Your site works fine.
    1. The link to Blog does not work because possibly you have selected it as your front page. Your site opens with the blog page.
    2. Shop too works fine because all the links under it work fine and the title Shop in the menu is only a place holder.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.