WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Polylang
Mysterious "1" charachter after language widget (4 posts)

  1. Bozz
    Member
    Posted 1 year ago #

    This is an amazing plugin. One issue: I moved the language widget from the sidebar to a header widget area. Once I did that, a mysterious "1" appeared in the source directly after the widget div.

    Screenshot: http://imgur.com/gjHimcR

    I've tried looking for an extra 1 in my code and I can't find it. Seems to be linked to which language is selected.

    Is this a function of the plugin? I can't seem to target this with CSS.

    Thanks!

    http://wordpress.org/plugins/polylang/

  2. Chouby
    Member
    Plugin Author

    Posted 12 months ago #

    This may come from your theme. Did you update to the latest version. Which one it is? Could you provide a link?

  3. Bozz
    Member
    Posted 11 months ago #

    Thanks for the reply. Yes, updated to latest version of plugin.

    This theme is Woothemes Canvas, also latest version.

    This behavior only happens with the language widget in the header, no other widget placed in this area does this.

    When Spanish is selected, I get this:

    <div id="header-widg" class="actionbar widget">
    <ul>
    <li class="lang-item lang-item-3 lang-item-en"><a hreflang="en" href="http://cat.oregoncat.org">English</a></li>
    <li class="lang-item lang-item-4 lang-item-es current-lang"><a hreflang="es" href="http://cat.oregoncat.org/es/">EspaƱol</a></li>
    </ul>
    </div>
    1

    Unfortunately the site is not public at the moment. I can send you the source code privately (if so, let me know best way to do this) or grant you access to the development site. Thanks!

  4. Chouby
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    You can send me a link using my contact form:
    http://polylang.wordpress.com/contact/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.