WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

My WordPress site is just showing code? Help! (14 posts)

  1. GreerTechnologies
    Member
    Posted 1 year ago #

    Why isn't my wordpress site working. It is called thehim.net
    It is just showing code. Please help!

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Your site is working fine for me.

  3. GreerTechnologies
    Member
    Posted 1 year ago #

    try clicking on any of the tabs

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - re-uploading all files & folders - except the wp-content folder - from a fresh download of WordPress. Make sure that you delete the old copies of files & folder before uploading the new ones.

  5. GreerTechnologies
    Member
    Posted 1 year ago #

    I cant even get into the wordpress admin. Anywhere I go it just shows code

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    It would help if you gave us all of the facts right at the start.

    Try:
    - switching to the Twenty Eleven theme by renaming your current theme's folder inside wp-content/themes and adding "-old" to the end of the folder name using FTP or whatever file management application your host provides.

    - resetting the plugins folder by FTP or phpMyAdmin.

    - re-uploading all files & folders - except the wp-content folder - from a fresh download of WordPress. Make sure that you delete the old copies of files & folder before uploading the new ones.

  7. Works fine for me too. Have you tried using a different browser or computer to access your site?

  8. GreerTechnologies
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes. I have used safari and firefox. And the homepage loads fine sometimes but once I click on a menu tab or any other link on the site just code comes up. Does that not happen for you?

  9. GreerTechnologies
    Member
    Posted 1 year ago #

    Is no one else experiencing this?

  10. kmessinger
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Is no one else experiencing this?

    Yes.

    Did you try what esmi suggested?

  11. GreerTechnologies
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes I did all of that

  12. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Try turning off your caching plugin.

  13. GreerTechnologies
    Member
    Posted 1 year ago #

    How would I do that without having access to my admin panel?

  14. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Check the plugin's documentation or post in that plugin's dedicated forum.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.