WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

My widgets aren't working (2 posts)

  1. savorysceneries
    Member
    Posted 3 years ago #

    I run my business website with wp and yesterday my widgets suddenly stopped working. I can drag them over, put the content I want in them and save them but they don't actually show up on the site. I honestly don't know what to try to resolve the issue, I'm a total newbie... but I need to figure something out quick so I don't lose business.

    Possibly related, I've recently encountered a problem creating new pages with parent pages. Again, everything looks like it should work fine while I'm working on it in wordpress but it shows up as "page not found" when you actually go to the url. Even the "preview" button brings up "page not found". If I simply create a page it will show up, this is only if I want to do it under a parent page. The same is true of blog posts, they give the error as well.

    Please help if you can, we just had a big event and I'm getting emails constantly about our blank website! The site is savorysceneries.com.

    Thanks!

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 3 years ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the Twenty Ten theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - re-uploading the wp-admin and wp-includes folders from a fresh download of WordPress.

    - increasing the memory available to PHP:
    http://wordpress.org/support/topic/253495#post-1017842

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic