WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

My widget page remains blank after loading (7 posts)

  1. Ebuka
    Member
    Posted 1 year ago #

    Someone should help me fix my site as the widget area remains blank even after the page has loaded.

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - re-uploading all files & folders - except the wp-content folder - from a fresh download of WordPress.

  3. Ebuka
    Member
    Posted 1 year ago #

    ok. I will try them one after the other.

  4. Ebuka
    Member
    Posted 1 year ago #

    I also get an error message saying "fatal error on line 272" whenever i tried to activate any plugin. What can i do about this?

  5. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    We need to see the entire error message.

  6. Ebuka
    Member
    Posted 1 year ago #

    The error says 'plugin could not be activated because it triggered a fatal error'. This happens whenever i want to activate the GOOGLE SITEMAP XML plugin.
    Please help me solve this.
    And about the widget issue,i have found the problematic plugin,thanks for the advice.

  7. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Delete the plugin & re-upload it.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags