WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

My selfmade theme works on localhost but not on the server (1 post)

  1. HexLeijms
    Member
    Posted 7 months ago #

    Hello,

    I have writen a custom theme for a client and it works perfectly on my localhost using XAMPP. When I was ready to upload it to the server, i followed the simple staps to move it(export database als sql, change all 'localhost' to my website domain in that sql, import it, upload my website files(all wp-directories and files), change the wp-config file, etc, etc)

    When in my wordpress dashboard on the server, everything looks fine, i've got all of my pages, catagories, and posts etc.

    But here's the thing, I activated my theme on the server but all it shows is a blank screen. Changing the theme tot Twenty Twelve causes it to show the Twenty Twelve theme, but activating my custom theme doesn't do anything but a blank page.

    I've already tried to update my permalinks and general settings but it just doesn't work. My theme also doesn't show a preview on the theme's tab.

    I would very much like someone who could help me out with this. This is my very first wordpress project so I'm not very familiar with it and maybe the problem is easy fixed.

    Does any one here know how I can fix this problem?

    steps I've used:
    http://www.codemyownroad.com/13-steps-to-deploy-wordpress-from-your-localhost-to-a-live-web-server/

    I appriciate all comments, thanks!

Reply

You must log in to post.

About this Topic

Tags

No tags yet.