WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] My post problem?? (7 posts)

  1. vacom
    Member
    Posted 5 years ago #

    When i publish my post, i got this €”....any help?

  2. MichaelH
    Member
    Posted 5 years ago #

    Deactivate all plugins, change to the WordPress Default Theme.

    Also maybe there's a problem with one of the Update Services in Administration > Settings > Writing.

    A link to see the problem if you return here.

  3. vacom
    Member
    Posted 5 years ago #

    Ooohh..i don't want change my wordpress theme to Default Theme. And you can see here http://www.varietyarticle.com/featured/how-to-become-a-real-iphone-power-user/

  4. MichaelH
    Member
    Posted 5 years ago #

    I'm not suggesting you change your forever, just to diagnose the problem...

  5. vacom
    Member
    Posted 5 years ago #

    Ok, I'm sorry but can u help me how to troubleshoot this problem?

  6. MichaelH
    Member
    Posted 5 years ago #

    I've tried to do that so I will start over.

    1. What happens when you deactivate ALL your plugins. Does it solve the problem. If so, reactivate your plugins, one-by-one to see if one of those causes the problem.
    2. I suggested changing themes (under Appearance), temporarily as that doesn't have any known problem code.
    3. There is always a chance that a call to your host may be of benefit.

  7. vacom
    Member
    Posted 5 years ago #

    I'm sorry again, Now i know what's the problem. My plugin is problem. Anyway, thanks. :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.