WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] My Pages Aren't Showing Up When I Click On Them (11 posts)

  1. Sanford321
    Member
    Posted 2 years ago #

    My website is: http://www.celebsquabbler.com

    When I type in the address, the entire page loads fine; however, when I go to click on individual pages in the menu (such as "About" "Contact Us" etc.), all I get is a blank page.

    This problem has just occurred recently. I'm desperate for help.

    Thanks so much.

  2. mike183
    Member
    Posted 2 years ago #

    The source of the pages are empty.

    Has anyone been in the template files for your theme recently and possibly deleted them by mistake? Looks like the page.php or custom template file (which ever you are using) is empty to me.

  3. Sanford321
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks, do you know how I can "re-claim" the source. Because the pages are listed in by pages editor in my dashboard, and I can see the content (that I want to be there) in the edit pages section. . .

  4. mike183
    Member
    Posted 2 years ago #

    If the source had been deleted from the template files then unless you had a backup of the template files somewhere it would have to be rewritten I think.

  5. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

  6. Sanford321
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have no idea what to do. . .is there like a place where I can go that would tell me step-by-step how to rewrite it? I don't even know what I'm looking for. I haven't been meddling with the code as of late. They just stopped working last night *sigh*

  7. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Please see the suggestions I posted above.

  8. mike183
    Member
    Posted 2 years ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    Try these suggestions before going down the rewriting route.

  9. Sanford321
    Member
    Posted 2 years ago #

    Okay thanks a bunch, everyone! You saved my life right now. It looks like it was my SEOTL Onsite Google Analytics that was confusing the innocent lil' pages of my site.

    Thanks for sharing your borderline amazeballs WordPress knowledge with me. I think they all work now? http://www.celebsquabbler.com

  10. mike183
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yep, they all look find to me!

  11. Sanford321
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks so much. Have a fantastic day.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic