WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Urtak
[resolved] My own questions are not appearing (6 posts)

  1. montygothic
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    Instead the only questions that appear are the default 'did you like my article' even though I removed that.

    My own questions appear it seems in the admin section of the plugin when I'm logged into WordPress.

    Any ideas on how I can solve this?

    Here's my link http://davidgoodw.in

    http://wordpress.org/extend/plugins/urtak-for-wordpress/

  2. urtak
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi,

    Thank you for bringing that to our attention. There does indeed seem to be a bug in the default question behavior. I will take a look at it now and try to fix it ASAP!

    Best,
    Aaron

  3. urtak
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thank you again for bringing that bug to our attention -- we've found the source of it and will deploy a fix shortly (within the hour).

    It appears that the bug stems from the fact that there is a rejected/archived "first question" and our system did not account for that case--though it clearly should account for it! Sorry for the trouble!

  4. montygothic
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    Thanks for your speedy reply!

    I've got a work around for now and that's pasting the code of a single Urtak directly on the WP page and disabling the plugin.

    Will keep an eye out for an update, great work by the way, love it.

  5. urtak
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi again, sorry for the delay. I believe it should work now! Please let us know if you run into any more trouble!

    Best,
    Aaron

  6. montygothic
    Member
    Posted 1 year ago #

    Wow that was quick! I'll check it out.

    Thanks.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.