WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] My Feed Disappeard Last Week (9 posts)

  1. imalazymom
    Member
    Posted 6 months ago #

    My imalazymom.com/feed worked fine up until a week ago! No new feeds are going out. I have updated to the newest WP version and updated plugins, still not working. HELP!

  2. Tara
    Member
    Posted 6 months ago #

    Have you tried:
    - deactivating ALL plugins temporarily to see if this resolves the problem. If this works, re-activate them individually (one-by-one) to find the problematic plugin(s). If you can't get into your admin dashboard, try deactivating via FTP or SFTP or whatever file management application your host provides. If applicable, also remember to deactivate any plugins in the mu-plugins folder. The easiest way is to rename that folder to mu-plugins-old.
    - switching to the unedited default, core-bundled Theme for a moment using the WP dashboard to rule out any theme-specific issue. If you don't have access to your admin area, you can switch to the default theme by renaming your current theme's folder in wp-content/themes and adding "-old" to the end of the folder name using via FTP or SFTP or whatever file management application your host provides. Alternately, you can remove other themes except the default theme. That will force your site to use it.

  3. imalazymom
    Member
    Posted 6 months ago #

    Thanks for your help Tara. I will try what you suggested. I also ran a feed validator and recieved this information, but don't really know how to proceed with it! http://validator.w3.org/feed/check.cgi?url=http%3A%2F%2Fwww.imalazymom.com

  4. imalazymom
    Member
    Posted 6 months ago #

    Deactivating plugins does appear to help. Although it only shows the last two posts, not the full feed like usual.

  5. Tara
    Member
    Posted 6 months ago #

    have you also tried swithing to the default theme?

  6. imalazymom
    Member
    Posted 6 months ago #

    I'll do that next. While the feed is showing (the last two) on my desktop, it still does not show a feed at all on my phone. Worried about that for device users.

  7. imalazymom
    Member
    Posted 6 months ago #

    Thanks for your help above. I was able to fix the feed by changing the line that was causing an error in the feed validator. I guess it really was that easy! Good to know!

  8. imalazymom
    Member
    Posted 6 months ago #

    :)

  9. Tara
    Member
    Posted 6 months ago #

    Glad you got it resolved :)

Reply

You must log in to post.

About this Topic