WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] My blog post disappeared (12 posts)

  1. immortalpalace
    Member
    Posted 1 year ago #

    I published a new blog post last Wednesday, June 20th, 2012. And today I noticed that it's not visible on my blog unless I'm logged in as the administrator.

    The blog post is published, in other words, if you type in the URL it appears on its own page, but it's not listed on my blog. I tried updating all my plugins and to the newest version of WordPress (3.4.1) and nothing changed.

    The blog post is set to public visibility. I don't know what else to do.

    Please help!

    Thanks,
    Josie

  2. callummccormick
    Member
    Posted 1 year ago #

    Link?

  3. immortalpalace
    Member
    Posted 1 year ago #

    Here's the link to the actual blog post: http://josiebouchier.com/how-do-you-move-on-from-a-painful-experience/

    And here's the link to my blog where this blog post doesn't show up: http://josiebouchier.com/blog/

  4. Agustin8057
    Member
    Posted 1 year ago #

    I wonder if someone could help me,I backed up all my blogs using backupbuddy because I moved all of them to a new server.I have the blogs in the new server but only the home page is visible. I lost my old entries,the pages and comments that I had in my blogs.Please help me out to recover more than a year of work done.Here's the link of one of my blogs if you want to see what I'm talking about. http://easyprofit.us

  5. PetterCS
    Member
    Posted 1 year ago #

    hey, immortalapalce, I see that your site seems to be fixed now, can I ask you how you did it? I'm having the exact same problem on my blog! http://www.tamam.se/blog/blog

  6. @Agustin8057 it's considered rude to take over someone's thread. Please start your own.

  7. PetterCS
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sorry, I misunderstood immortalpalace's problem and thought it was the same as mine - and thought hers had been solved and was wondering how she did it (my problem was that all the posts disappeared from my blog page - but the individual links still worked. And then I went to her blog and saw that the posts were there - and naturally thought she had managed to solve the problem) Wasn't intending to intrude on anyone's forum space!

  8. PetterCS
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ah, sorry @Christine, see now that you wrote to Augustin8057 and not to me anyway! I'm obviously not very good at this forum thing!

  9. immortalpalace
    Member
    Posted 1 year ago #

    I don't mind if anyone jumps on this thread :-)

    I'm still experiencing the same problem. My most recent blog post is still not visible on my blog.

    Not sure what to do...

  10. I just took a look at your site Josie and I can't figure out the issue. The only thing I can think of is if the number of post has reached a really high number and now it's no longer working. I can't imagine you have that many posts. Have a look at this article and see if this could be it -
    http://digwp.com/2011/06/dont-use-postname/

    Another thing would be a caching issue?

  11. immortalpalace
    Member
    Posted 1 year ago #

    YAY!! It was totally a caching issue. Thank you so much, Christine!

    Grateful,
    Josie

  12. Awesome! So glad it worked.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic