WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

My blog page is blank!!! (7 posts)

  1. Travel Pumps
    Member
    Posted 1 year ago #

    I was finally able to upload a new theme for my blog page and it just went blank as soon as I clicked on activate. What do I do? I am new to this and need direction. My blog address is http://www.travelpumps.com.

    Please help!

  2. JR Tashjian
    Member
    Posted 1 year ago #

    There could be a PHP error which is causing the page to be blank (commong problem). You can turn on debugging to display the error and fix it. Do this by editing wp-config.php and look for this line:

    define('WP_DEBUG', false);

    and change it to

    define('WP_DEBUG', true);

    You should be able to track down the error from there.

  3. Travel Pumps
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello, Thank you for your advise. I followed your instructions and when I opened the site this is what I got on the page:

    Warning: include_once(/home8/travenf3/public_html/wp-content/themes/Gommero/functions/gommero-functions.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home8/travenf3/public_html/wp-content/themes/Gommero/functions.php on line 2

    Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home8/travenf3/public_html/wp-content/themes/Gommero/functions/gommero-functions.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib64/php:/usr/lib/php:/usr/share/pear') in /home8/travenf3/public_html/wp-content/themes/Gommero/functions.php on line 2

    Warning: require_once(/home8/travenf3/public_html/wp-content/themes/Gommero/functions/admin-functions.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home8/travenf3/public_html/wp-content/themes/Gommero/functions.php on line 5

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home8/travenf3/public_html/wp-content/themes/Gommero/functions/admin-functions.php' (include_path='.:/usr/lib64/php:/usr/lib/php:/usr/share/pear') in /home8/travenf3/public_html/wp-content/themes/Gommero/functions.php on line 5

    Now what do I do?????

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Your theme is broken. Switch to the Twenty Eleven theme by renaming:

    wp-content/themes/Gommero

    to:

    wp-content/themes/Gommero-old

    using FTP or whatever file management application your host provides. That will bring your site back up and allow you to login again.

  5. Travel Pumps
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you Esmi. I renamed the file, now the page is blank when I open it. Do I have to do anything else?

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Re-upload a fresh, unpacked, copy of the Twenty Eleven folder to wp-content/themes using FTP or whatever file management application your host provides.
    http://wordpress.org/extend/themes/twentyeleven

  7. Travel Pumps
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes! This worked! Thank you!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic