WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Manual Related Posts
[resolved] Must make a change to settings after every post (4 posts)

  1. Alberg15
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi - I find that every time I add a manual set of related posts within the WP editor, nothing shows on the actual page of the site until after I go back to the BAW settings and change something and re-save the settings. It is not triggering on it's own, even though the selection function is working properly in the editor. It just doesn't show up. Thanks for any advice and thanks for writing such a useful plug-in.

    http://wordpress.org/extend/plugins/baw-manual-related-posts/

  2. Jason Lemahieu (MadtownLems)
    Member
    Posted 1 year ago #

    Is this the case if you set the cache to 0 as well?

  3. Alberg15
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi. Thanks for the reply. No, that seems to fix the issue. Do I loose much if I leave the cache setting to 0?

    Also, is there some way to have this display after the page navigation when using the page break via the <!--nextpage--> tag? Otherwise we are showing other articles before we show the continuation of the primary article.

  4. securamente
    Member
    Posted 1 year ago #

    Well, this post was actually so helpful... I was wondering why MRP was working fine the day I set it up, and now it wasn't doing anything and the related posts I was adding were not showing up at all.

    I did a change on the plugin config, saved, and it did work! Changed the cache to 0 days, and now any related posts I add will show up right away. So for whatever reason, the cache seems to be messing up everything on my site (WP 3.5.1 with not too many extras).

    Thanks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic