WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Multisite with parked domain at root (9 posts)

  1. rhiannon-ppl
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have a WordPress Multisite set up with my main domain name (let's call it mysite.com), and I have another domain name as a parked domain which is pointed to the main web root (it's just the main domain name with a different TLD, let's call it mysite.net).

    Currently WordPress runs on the main domain and any URL using the parked domain redirects to the signup page. Is there any way I can tell WordPress to treat any URL using the parked domain as if it were the equivalent URL on the main domain? So if I went to mysite.net I would see the main site (the same as mysite.com), and site1.mysite.net would be the same as site1.mysite.com.

    Am I missing something really simple?

    Thanks

    Rhiannon

  2. rhiannon-ppl
    Member
    Posted 2 years ago #

    Great, thanks!

    I've installed the plugin, and ticked 'User domain mapping page' in the settings, but I'm not seeing a domain mapping page anywhere in the individual site dashboards. What am I missing?

  3. rhiannon-ppl
    Member
    Posted 2 years ago #

    There's also no list of sites in the Settings>Domains section of the Network Admin dashboard. But by making a guess as to my site ID I've been able to set it up. Thanks!

    I'm still curious as to why the user domain mapping page isn't showing up.

  4. If you want to make your site IDs visible in the network admin, try this: http://tech.ipstenu.org/hacks/site-id-columns-multisite/

    As for why it's not showing up in the site dashboards... I don't know. Did you network activate the plugin?

  5. rhiannon-ppl
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks for that. I've put the site id columns script into mu-plugins, but nothing seems to have changed: there's no site id column in the sites list in the Network Admin. What's supposed to happen?

    Yes, I did network activate the domain mapping plugin.

  6. It shows up in /wp-admin/network/sites.php

    Check your screen options, though it SHOULD be checked by default.

  7. rhiannon-ppl
    Member
    Posted 2 years ago #

    It's not showing up in /wp-admin/network/sites.php – the columns I have are:

    Domain
    Last Updated
    Registered
    Users
    Mapping

    My screen options doesn't show it either.

  8. Go to /wp-admin/network/plugins.php?plugin_status=mustuse

    Is the site ID plugin listed there?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic