WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Multisite single dashboard disappearance (5 posts)

  1. grace_8765
    Member
    Posted 1 year ago #

    Any help would be appreciated... my multisite install has 4 sites. Since the 3.4 upgrade only three of the sites dadhboards have been accessible by myself or other admins. All the sites work in browsers, but I can't manage the one. Why would one site's dashboard fail and not any of the others?

  2. grace_8765
    Member
    Posted 1 year ago #

    Okay, now only one of the four sites dashboards works. Anybody have any idea why I am losing access to my dashboards. Multisite, and wordpress, are making me lose confidence. If this keeps up I will be converting to Joomla out of spite. Help?

  3. Shane Gowland
    Member
    Posted 1 year ago #

    What's steps have you taken to resolve the issue so far?

    Have you tried...

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - re-uploading all files & folders - except the wp-content folder - from a fresh download of WordPress.

  4. grace_8765
    Member
    Posted 1 year ago #

    Shane, Thanks for the response. Im supposing I would deactivate all the network plugins, but I cant get to the specific dashboards/themes to change to twentyeleven. I was considering reloading the wp manually, so I will try that. I have been using the suffusion theme, are there issues with that? I'm travelling right now so I hope to try these soon, but I don't know when I'll have good enough access. Thanks again for your input and I'll let you know if any of these suggestions work.

  5. grace_8765
    Member
    Posted 1 year ago #

    Reloaded WordPress and dumped suffusion. Not sure which one it was causing the problem.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic