WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[closed] Multisite Permalink Problem - Root Site Only (2 posts)

  1. jtyarks
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hey there,

    I've got a fairly odd permalink issue that's been affecting the root site of my multisite install only.

    The setup:

    • WordPress 3.2.1
    • Sub-directory install
    • Default .htaccess for multisite
    • Domain mapping plugin for sub-directory sites
    • PHP Version 5.2.9

    The problem:
    I first noticed an issue when I tried using the Jobs Manager plugin and couldn't get it to work unless my permalinks were set to the default.

    I thought it was the plugin because pages and posts worked just fine regardless of peramalink setting...or so I thought.

    We recently started adding some test blog entries and found that, while the posts do indeed link properly, clicking categories or archive pages render 404 Errors.

    Example (forgive the incomplete-ness): http://pasha-boston.com/blog/, http://pasha-boston.com/blog/category/cure-lounge-news

    Again, this is not true on any of the sub-sites; pages, posts, taxonomies, and archives all link properly.

    I've talked to the hosting company and they wrote it off as a WordPress issue and said they most likely couldn't do anything. So, if anyone has any suggestions, it'd be much appreciated.

    Thank you!

  2. As you mentioned, you already have a post for this: http://wordpress.org/support/topic/plugin-job-manager-wordpress-network-parent-site-doesnt-display-jobs?replies=2

    It's POSSIBLY, MultiSite, though if so, it's the plugin not being MultiSite happy. Update the original post, don't make more (that's against the rules).

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic