WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Multisite -- needs to login to different sites each time? (4 posts)

  1. wendyw627
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, I am relative new to WordPress, and am using it to build a company website, with multi-lingual pages.

    So I've got the multi-site Network function installed, I can add new sites etc, and also I am using GoDaddy as my host with one registered domain and have set up subdirectories for the different languages (/ch, /en).

    I've read somewhere to have different themes for different languages you need to install WordPress in those sub-directories as well, which I have.

    My question is, I am testing the Network function, is there a way to see the different sites(ie. the subdirectories) without login-in again which i am asked to right now, and leads me to the single wordPress Admin panel ? Or the multi site function just lets u stream line your sites?

    I've also just randomly created a test subdirectories with no WordPress installed and that does not work as well. if i click on go to sites the 404 (Page Not Found) Error appears.

    When setting up, I was asked to copy the lines to my wp-config.php, and web.config... i dont have a htaccess file, and wasn't asked to, is that the reason why i can't access my sites?

    I haven't installed the domain mapping plugin yet, and a bit confused to as whether or not i am on the right track?

    Please help! thanks!

  2. You're on Windows.

    It's not well supported (that is to say I can count on one hand the number of people who use Multisite on Windows). If possible, switch to Linux. I know GoDaddy lets you.

    I've read somewhere to have different themes for different languages you need to install WordPress in those sub-directories as well, which I have.

    You read wrong. If you have WP installed separately then you're not using Multisite.

  3. wendyw627
    Member
    Posted 1 year ago #

    Oh! Thank you!

    if i switch to Linux, how do i back up what i have currently?
    Can't believe this is creating the problem... after so many hours of trying! Wish there was a warning sign from the beginning!

  4. wendyw627
    Member
    Posted 1 year ago #

    I found it.. will try and see if it works on Linux! Thankyou!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags